Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області зареєстровано кримінальне провадження за фактом неналежного виконання посадовими особами сільської ради своїх службових обов’язків, в результаті чого місцевому бюджету завдано збитки на суму майже 5 млн грн у вигляді несплати пайової участі

    

Установлено, що у 2009 році рішенням однієї із сільських рад Броварського району затверджено договір пайової участі у створені і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури села. Згідно вказаного договору, забудовник зобов'язується сплатити до місцевого бюджету кошти пайової участі у зв'язку із забудовою житлового масиву.

Однак, як з'ясувалось, вказані кошти забудовником не сплачувались та посадовими особами сільської ради не вжито відповідних заходів для їх стягнення до місцевого бюджету.

Таким чином, в результаті неналежного виконання посадовими особами сільської ради своїх службових обов’язків, місцевим бюджетом сільської ради недоотримано майже 5 млн грн коштів пайової участі у розвиток інфраструктури населеного пункту від забудовника.

За вказаним фактом Броварською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 367 КК України за фактом неналежного виконання посадовими особами однієї із сільських рад Броварського району своїх службових обов’язків, що спричинило тяжкі наслідки. 

Досудове розслідування триває.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2444