Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки прокуратурі Київської області судом присуджено до стягнення у дохід держави понад 8 млн грн з комерційної установи за недійсними договорами оренди нерухомого майна Національного Університету Державної податкової служби України

    

Києво-Святошинською місцевою прокуратурою до суду скеровано три позовні заяви в інтересах держави про визнання недійсними договорів оренди нерухомого майна та стягнення з комерційної установи понад 8 млн грн незаконно сплаченої Національним Університетом Державної податкової служби України орендної плати.

Вказані договори укладені між Університетом Державної фіскальної служби України та комерційною структурою, засновниками якої були близькі родичі колишнього ректора вказаного Університету.

Судовими рішеннями постановлено стягнути з комерційної структури у дохід держави понад 8 млн грн, які були сплачені Університетом за оренду державного майна, що раніше перебувало на балансі Університету (реабілітаційно-оздоровчий комплекс «Сосновий бір»).

Раніше за позовом органів прокуратури судами визнано незаконним вибуття із державної власності соціально-значущого об’єкту - реабілітаційно-оздоровчого комплексу «Сосновий бір» та повернуто його державі.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3105