Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Судитимуть двох чоловіків, які здійснили незаконну порубку лісу на території Переяслав-Хмельницького району, спричинивши збитки державі на суму понад півмільйона гривень

    

Переяслав-Хмельницьким відділом Бориспільської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт відносно двох працівників філії «Переяслав-Хмельницьке районне дорожнє управління» ДП «Київський Облдорупр» у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 246 (незаконна порубка лісу, вчинена за попередньою змовою групою осіб) КК України.

Установлено, що у січні поточного року двоє чоловіків, за попередньою змовою між собою, здійснили незаконну порубку дерев породи сосна в кількості 63 штуки, які знаходилися на території Великокаратульської сільської ради Переяслав-Хмельницького району та перебували у користуванні ДП «Переяслав-Хмельницький державний агролісгосп».

Вказані дії заподіяли державі в особі ДП «Переяслав-Хмельницький державний агролісгосп» збитки на суму понад півмільйона гривень, а також призвели до погіршення якості, захисних, водоохоронних та інших екологічних властивостей лісу, що є істотною шкодою для навколишнього природного середовища.

Обвинуваченим загрожує покарання у виді обмеження волі на строк від 2 до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3734