Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області скеровано до суду обвинувальний акт відносно раніше судимого чоловіка, який посеред парку в м. Ірпінь вчинив розбійний напад на перехожу

    

Ірпінським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт відносно 30-річного чоловіка у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоровя особи, яка зазнала нападу (розбою), вчинений особою, яка раніше вчинила розбій) КК України.

У ході досудового розслідування встановлено, що в липні поточного року раніше судимий чоловік,  перебуваючи на території парку в м. Ірпінь, вчинив розбійний напад на 21-річну дівчину.

Так, зловмисник, схопивши перехожу за шию, повалив її на землю та наніс два удари кулаком по обличчю. Після чого, заволодів ювелірними виробами потерпілої, завдавши їй матеріальних збитків на суму понад 7 000 грн.

За клопотанням прокуратури обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років із конфіскацією майна.

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2305