Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно раніше судимого 29-річного чоловіка, який під час сварки ножем завдав смертельне поранення своєму знайомому

    

У ході досудового розслідування, встановлено, що в травні поточного року між раніше судимим 29-річним чоловіком та його знайомим у м. Вишневе Києво-Святошинського району виникла сварка. В ході якої, рецидивіст ножем завдав потерпілому один удари в область грудної клітини.  

У результаті чого, 52-річний потерпілий отримав тілесні ушкодження, які згідно висновку експерта відносяться до тяжких тілесних ушкоджень, що є небезпечні для життя.

Крім того, установлено, що на момент скоєння злочину чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Раніше зловмисник вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення умисного вбивства та за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Дії правопорушника кваліфіковано за п. 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство) КК України.

Києво-Святошинська місцева прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт відносно чоловіка, йому загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2383