Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області викрито виконувача обов'язків голови Державної служби геології та надр України на одержанні неправомірної вигоди в сумі 3 000 доларів США (ФОТО)

    

У понеділок, 03 вересня, прокуратурою Київської області спільно зі співробітниками Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчого управління ГУ НП у Київській області викрито на одержанні неправомірної вигоди виконувача обов'язків голови Державної служби геології та надр України.

                  

Вказаний посадовець вимагав та одержав неправомірну вигоду в сумі 3 000 доларів США від представника суб’єкта господарювання за сприяння в одержанні пакету документів, необхідних для здійснення робіт з видобування торфу.

               


               

На даний час тривають невідкладні слідчі дії, вирішується питання затримання особи в порядку ст. 208 КПК України та повідомлення їй про підозру.

Кримінальне провадження розпочато за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди особою, яка займає відповідальне становище).

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2216