Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області пред'явлено позовну заяву з вимогою повернути територіальній громаді земельну ділянку вартістю понад 4 млн грн, яка входить в генеральний план забудови міста Переяслав-Хмельницький

    

Установлено, що у серпні 2013 року наказом Головного Управління Держземагентства у Київській області передано у власність  громадянину земельну ділянку площею майже 1,5 га вартістю понад 4 млн грн для ведення особистого селянського господарства на території Стовп’язької сільської ради Переяслав-Хмельницького району.

Втім, відведення у власність вказаної земельної ділянки відбулось з порушенням вимог земельного законодавства, оскільки, спірна земельна ділянка знаходиться в межах міста Переяслав-Хмельницький і входить в генеральний план забудови міста.

Реагуючи на порушення законодавства, Бориспільською місцевою прокуратурою пред'явлено до суду позовну заяву про визнання недійсним наказу Головного управління Держземагентства у Київській області та витребування земельної ділянки площею майже 1,5 га вартістю понад 4 млн грн з чужого незаконного володіння на користь територіальної громади м. Переяслав-Хмельницький.

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2436