Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області розпочато досудове розслідування за фактом незаконного відведення службовими особами Броварської міської ради земельної ділянки рекреаційного призначення парку «Перемога» у м. Бровари

    

Броварською місцевою прокуратурою виявлено факт незаконного відведення службовими особами Броварської міської ради у власність товариству земельної ділянки рекреаційного призначення площею 0,14 га, яка входить у межі парку «Перемога» в м. Бровари.

Установлено, що в порушення вимог Земельного кодексу України та Закону України «Про державний земельний кадастр» у 2009 році службовими особами Броварської міської ради, з використанням влади в інтересах третіх осіб, а також всупереч інтересам служби, прийнято рішення щодо передачі у власність товариству вказаної земельної ділянки для комерційного використання.

За вказаним фактом Броварською місцевою прокуратурою до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення службовими особами Броварської міської ради кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

Орім того, за результатами досудового розслідування Броварською місцевою прокуратурою буде вирішено питання про вжиття заходів представницького характеру щодо повернення територіальній громаді м. Бровари незаконно відведеної частини парку «Перемога».

Наразі досудове розслідування триває. 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2706