Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Судитимуть 30-річного чоловіка, який на відмову матері розрахуватись за таксі, забив її до смерті сокирою

    

За процесуального керівництва Рокитнянського відділу Кагарлицької місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 30-річного чоловіка у вчиненні кримінального правопорушення,передбаченого п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчиненне з корисливих мотивів) КК України.

У ході досудового розслідування встановлено, що 30-річний чоловік, який ніде не працює, повідомив своїй матері, що заборгував своїм знайомим 4 тисячі гривень. Отримавши кошти від матері, чоловік спільно з двома друзями поїхав до м. Києва в нічний розважальний заклад, де потратив усі гроші. 

Повернувшись з відпочинку на таксі додому в одне з сіл Рокитнянського району молоді люди зрозуміли, що в них немає грошей, щоб сплатити за поїздку. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, 30-річний чоловік пішов до своєї матері просити гроші з метою розрахуватись за таксі, на що остання відмовила.

Під час сварки із матір’ю чоловік схопив сокиру та наніс нею 3 удари по голові жінки. Внаслідок відкритої черепно-мозкової травми з переломом кісток черепа 59-річна потерпіла померла. 

У подальшому, зловмисник незаконно заволодів зерном кукурудзи вагою понад 1 тис тонн та іншим майном потерпілої, яке того ж дня продав місцевим жителям.

За клопотанням прокуратури обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Йому загрожує покарання у виді довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2544