Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області скерувала до суду обвинувальний акт відносно Ю.Россошанського, який обвинувачується у вбивсті І.Ноздровської

    

У середу, 15 серпня, за процесуального керівництва Вишгородського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури затверджено та скеровно до суду для розгляду по суті обвинувальний акт відносно Ю.Россошанського, який обвинувачується у вбивстві І.Ноздровської за п. 4 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчиненне з особливою жорстокістю) КК України.

Нагадаємо, Ю. Россошанського затримано правоохоронними органами на початку січня поточного року, за підозрою у вбивстві І.Ноздровської. Затриманому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

 

Під час досудового розслідування отримано висновки судово-медичної експертизи, які вказали на чисельні ножові поранення у потерпілої, що стало підставою для зміни раніше повідомленої йому підозри.

Прокуратура Київської області змінила підозру Ю. Россошанському на п. 4 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю) КК України.

За клопотанням прокуратури чоловік під час досудового розслідування перебував під вартою.

Санкція статті передбачає максимальне покарання у виді довічного позбавлення волі.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3772