Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області попереджає громадян про нову схему шахрайства

    

Прокуратура Київської області звертається до громадян із проханням повідомляти правоохоронні органи про отримання телефонних дзвінків та розісланих у месенджері VIBER нібито від імені керівників прокуратури області вимог до фізичних осіб та суб’єктів підприємницької діяльності про надання чи позику коштів.

Установлено, що задля власної наживи у шахрайський спосіб, ці вимоги розсилають особи, які перебувають на тимчасово непідконтрольній Україні території.

Акаунт у месенджері (можливий номер телефону – 095-059-31-50), з якого надходять такі вимоги, містить фото керівника прокуратури, яке є в доступі в мережі Інтернет.

У випадку отримання подібних дзвінків від імені працівників органів прокуратури чи інших правоохоронних органів у жодному разі не надсилати і не передавати кошти невідомим особам.

Про подібні пропозиції чи факти вчинення протиправних дій від імені працівників органів прокуратури області потрібно негайно інформувати прокуратуру Київської області за номером телефону (044) 200-19-56 та поліцію за номером телефону 102.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 4726