Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За матеріалами прокуратури Київської області складено протокол про вчинення колишнім головою Переяслав-Хмельницької РДА адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією

    

Органами прокуратури Київської області, як спеціально уповноваженим суб’єктом у сфері протидії корупції, з метою виявлення порушень антикорупційного законодавства систематично здійснюється моніторинг декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Так, за матеріалами органів прокуратури Київської області, уповноваженим суб’єктом складено протокол про вчинення колишнім головою Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог фінансового контролю).

Установлено, що вказаний посадовець несвоєчасно, без поважних причин, під час припинення виконання функцій держави подав декларацію за період неохоплений раніше поданими деклараціями.

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2369