Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно водія автобуса, який скоїв наїзд на двох малолітніх дівчат у м. Бориспіль, внаслідок чого одна дитина загинула

    

Установлено, що в травні поточного року 37-річний водій, керуючи технічно-справним автобусом, рухаючись по одній із вулиць в м. Бориспіль, грубо порушив правила дорожнього руху, перевищив дозволену в населеному пункті швидкість руху, під’їжджаючи до нерегульованого пішохідного переходу та не вжив заходи щодо безпечності свого руху.

В результаті чого водій виїхав на нерегульований пішохідний перехід та здійснив наїзд на двох малолітніх пішоходів, які переїжджали дорогу по вказаному переходу на роликових ковзанах. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 10-річна потерпіла померла на місці події, інша 10-річна дівчинка отримала тілесні ушкодження.

Водія негайно затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Бориспільською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2463