Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За поданням прокуратури Київської області до дисциплінарної відповідальності притягнуто 2 посадових осіб сільських рад Переяслав-Хмельницького району та директора інституту землеробства НААН, які допустили порушення антикорупційного законодавства

    

За поданнями органів прокуратури Київської області, внесеними у порядку ч. 3 ст. 65 Закону України «Про запобігання корупції», притягнуто до дисциплінарної відповідальності 2 посадових осіб сільських рад Переяслав-Хмельницького району за допущені порушення законодавства у сфері публічних закупівель та антикорупційного законодавства у зв’язку з укладанням договорів із суб’єктами господарювання та неоприлюдненням інформації про закупівлі в інформаційно-телекомунікаційній системі «Prozorro».

Окрім того, за результатами розгляду подання, до дисциплінарної відповідальності у вигляді догани, притягнуто директора дослідної станції Національного наукового центру «Інститут землеробства Національної академії аграрних наук України», який допустив порушення вимог антикорупційного законодавства під час заповнення і подачі декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Робота органів прокуратури Київської області на цьому напрямку триває. 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2375