Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області викрито старшого державного інспектора відділу державного контролю та нагляду за безпекою на водному транспорті Київського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки після отримання ним неправомірної вигоди у розмірі 16,5 тис грн, яку той вимагав від громадянина за надання дозволу на міжнародне перевезення вантажу (ФОТО)

    

Прокуратурою Київської області спільно зі співробітниками УЗЕ в Київській області викрито старшого державного інспектора відділу державного контролю та нагляду за безпекою на водному транспорті Київського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки після отримання ним неправомірної вигоди в сумі 16,5 тис грн, яку службовець вимагав від громадянина за надання останньому дозволу на міжнародне перевезення вантажу у відповідних напрямках та за короткий термін.

          

         

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України та під час затримання у нього виявлено і вилучено предмет неправомірної вигоди  - грошові кошти в сумі 16,5 тис грн.

         

За процесуального керівництва прокуратури Київської області зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди) КК України.

         

Прокуратурою області до суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

          

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2917