Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки наполегливій позиції прокуратури Київської області в апеляційній інстанції одного з депутатів Фастівської районної ради визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією

    

Завдяки принципової позиції прокуратури області в суді апеляційної інстанції скасовано рішення суду першої інстанції, яким закрито  провадження у справі відносно одного з депутатів Фастівської районної ради у зв’язку із закінченням строків, передбачених ст. 38 КУпАП та постановлено нову постанову, якою депутата визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч. 2 ст. 172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю).

Установлено, що депутат районної ради, являючись суб’єктом відповідальності за корупційні правопорушення, в порушенні вимог ч. 2 ст. 52 Закону України «Про запобігання корупції», набувши у власність легковий автомобіль, вартістю 1 410 328 грн., несвоєчасно повідомив про суттєві зміни у майновому стані до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Робота прокуратури Київської області на цьому напрямку триває.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2704