Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно державного реєстратора, який вимагав та отримав від громадянина хабар у сумі 10 тисяч гривень за зняття арешту з земельної ділянки за рішенням суду

    

Прокуратурою Київської області затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт за обвинуваченням державного реєстратора одного з комунальних підприємств Васильківського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

 

Під час досудового розслідування встановлено, що державний реєстратор комунального підприємства, являючись службовою особою, діючи умисно, з корисливих мотивів, використовуючи службове становище, вимагав та отримав від мешканця Київщини неправомірну вигоду у сумі 10 тисяч гривень за зняття арешту з земельної ділянки площею 0,83 га, розташованої у Вишгородському районі.

 

Правопорушницю затримано в порядку ст. 208 КПК України на початку березня поточного року одразу після отримання хабара.

 

Обвинуваченій загрожує покарання у виді позбавленням волі до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2758