Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області спрямувала до суду обвинувальний акт стосовно інженера технічного нагляду, який через службову недбалість спричинив держбюджету збитки на суму півмільйона гривень, не перевіривши обсяг та якість виконаних робіт щодо капітального ремонту дороги в с. Семенівка Баришівського району

    

За процесуального керівництва Бориспільської місцевої прокуратури спрямовано до суду обвинувальний акт стосовно інженера технічного нагляду за ч. 2 ст. 367 (неналежне виконання службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом державним та громадським інтересам та спричинило тяжкі наслідки) КК України.

 

Установлено, що службовець зобов’язаний був особисто перевірити обсяги та якість виконаних робіт товариством, яке виконувало підрядні роботи з капітального ремонту дорожнього покриття у с. Семенівка Баришівського району Київської області.

 

Неналежно виконуючи свої службові обов’язки, інженер підписав акт приймання виконаних підрядних робіт та довідку про вартість виконаних підрядних робіт. Після цього Семенівська сільська рада перерахувала на користь товариства понад 2 млн грн за виконані роботи.

 

Втім, згідно судової будівельно-технічної експертизи загальна вартість невиконаних робіт становить півмільйона гривень.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 2320