Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За процесуального керівництва прокуратури Київської області повідомлено про підозру та взято під варту 30-річного чоловіка, який на відмову матері розрахуватись за таксі, забив її до смерті сокирою

    

У ході досудового розслідування встановлено, що 30-річний чоловік, який ніде не працює, повідомив своїй матері, що винен іншим особам 4 тисячі гривень. Отримавши кошти від матері, чоловік спільно з двома друзями вирушив до м. Києва в один із нічних розважальних закладів, де потратив усі гроші.

 

Повернувшись з відпочинку на таксі додому в одне з сіл Рокитнянського району молоді люди зрозуміли, що в них немає грошей, щоб сплатити за поїздку. Перебуваючи в стані алкогольного спяніння, 30-річний чоловік пішов до своєї матері просити гроші за таксі, на що остання відмовила.

 

Під час сварки із матір’ю чоловік схопив сокиру та наніс нею 3 удари по голові жінки. Внаслідок відкритої черепно-мозкової травми з переломом кісток черепа та  руйнуванням головного мозку 59-річна потерпіла померла.

 

За процесуального керівництва Рокитнянського відділу Кагарлицької місцевої прокуратури зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушенння, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

 

За клопотанням прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

 

Підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років.

 

Триває досудове розслідування.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 2388