Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області затверджено обвинувальний акт стосовно 40-річного чоловіка, який перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, забив до смерті свою співмешканку за те, що вона нерівномірно розподілила алкогольні напої

    

Установлено, що в січні поточного року між чоловіком та його співмешканкою під час спільного розпиття алкогольних напоїв за місцем їхнього проживання в одному із сіл Богуславського району на ґрунті нерівномірного розподілу алкогольного напою виникла сварка.

В ході якої, зловмисник умисно наніс потерпілій численні удари руками та ногами по тілу та голові, від яких жінка померла.

За процесуального керівництва Богуславського відділу Кагарлицької місцевої прокуратури затриманому чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбаченогог ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

Під час досудового розслідування, підозрюваний, за клопотанням прокуратури перебував під вартою.

Наразі обвинувальний акт стосовно зловмисника затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті, йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2477