Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки якісному підтриманню прокуратурою Київської області обвинувачення до 8 років 6 місяців позбавлення волі засуджено чоловіка, який у стані алкогольного сп'яніння заподіяв смертельні тяжкі тілесні ушкодження своїй співмешканці з якою проживав близько 11 років

    

Установлено, що у вересні минулого року раніше судимий 52-річний чоловік, до якого застосовано умовно-дострокове звільнення від відбування покарання, протягом невідбутої частини покарання, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, за місцем проживання в одному із селищ Київщини, під час сварки зі своєю співмешканкою, з якою проживав 11 років, умисно наніс останній близько 7 ударів кулаком в обличчя. Внаслідок заподіяних тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці події.

За клопотанням Рокитнянського відділу Кагарлицької місцевої прокуратури зловмисник під час досудового розслідування  та судового розгляду перебував під вартою.

 

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 2 ст. 121 КК України (заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Завдяки якісному підтриманню обвинувачення прокуратури зловмисника визнано винним та призначено покарання у виді 8 років 6 місяців позбавлення волі.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2205