Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За принципової позиції прокуратури Київської області зловмисника, який викрав людину та помістив її до труни, засуджено до 5 років позбавлення волі

    

Завдяки підтриманню державного обвинувачення Ірпінським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури 46-річного чоловіка, який викрав людину та помістив її до труни, засуджено до 5 років позбавлення волі.

У квітні 2015 року, зловмисник спільно з двома особами під'їхали на автомобілі до будинку потерпілого та застосовуючи фізичну силу до останнього, силоміць помістили його до салону автомобіля, та разом із потерпілим вирушили до місця проживання обвинуваченого.

Приїхавши до вказаного місця, зловмисники завели чоловіка в гаражне приміщення та помістили його в труну, забивши кришку цвяхами, де і незаконно утримували.

В подальшому, викрадачі планували вимагати грошові кошти за звільнення потерпілого, однак останньому цього ж дня вдалося самостійно звільнитися та повідомити правоохоронні органи про дану подію.

За процесуального керівництва Ірпінського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 2 ст. 146 (викрадення та позбавлення волі людини за попередньою змовою групою осіб) КК України.

Завдяки принциповій позиції прокуратури зловмисника визнано винним в інкримінованому злочині та призначено справедливе покарання.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3535