Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області звернулася з позовними вимогами визнати укладеним договір пайової участі з метою сплати забудовником у розвиток інфраструктури населеного пункту коштів на суму майже 800 тис грн

    

Встановлено, що на території однієї з сільських рад Київщини на земельній ділянці площею понад 2 га будується об’єкт – готель з господарськими спорудами та автостоянкою для вантажних автомобілів на розі автошляху Київ – Чернігів та дороги в напрямку с. Рожни Броварського району Київської області.

 

При цьому, всупереч вимогам ст. 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», а також Порядку забудовник не уклав Договору про пайову участь у розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури смт Велика Димерка.

 

Варто зазначити, що кошторисна вартість об’єкта будівництва складає на суму понад 12 млн. грн., таким чином, внесок замовника у розвиток інфраструктури смт Велика Димерка становить на суму майже 800 тис. грн.

 

З урахуванням вказаних порушень Броварська місцева прокуратура звернулася з позовними вимогами визнати укладеним договір між Великодимерською селищною радою та забудовником про пайову участь у розвитку інфраструктури смт Велика Димерка.

 

Робота прокуратури області на вказаному напрямку триває.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2491