Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За процесуального керівництва прокуратури Київської області судитимуть директора товариства, який незаконно заволодів понад 313 тис. грн, виділених на ремонт поліклініки

    

Прокуратура Київської області затвердила та скерувала до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно 48-річного директора товариства, який під час ремонту поліклініки в м. Ржищів незаконно заволодів коштами у сумі понад 313 тис. грн.

 

Під час досудового розслідування встановлено, що директор товариства, яке займається будівельними та монтажними роботами, з корисливих мотивів та з метою заволодіння бюджетними коштами у великих розмірах, які будуть виділятися для виконання будівельних робіт з реконструкції будівлі поліклініки в м. Ржищів, умисно вніс неправдиві відомості із завищеними обсягами будівельних робіт, використаних матеріалів та понесених підрядником витрат, що фактично виконаними та використаними у зазначених обсягах не були.

 

Вищезазначені незаконні дії призвели до завдання державі матеріальної шкоди у великих розмірах на суму понад 313 тисяч грн.

 

Дії зловмисника кваліфіковано ч. 4 ст. 191 (заволодіння шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

 

У відповідності із вимогами КПК України обвинувальний акт скеровано до суду.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 2388