Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області виявлено 4400 літрів фальсифікованої елітної горілчаної продукції на території м.Бровари та району (ФОТО)

    

Прокуратура Київської області продовжує роботу з викриття незаконних підпільних цехів, які виготовляють фальсифіковану горілчану продукцію на території Київської області.

 

Так, працівниками Броварської місцевої прокуратури спільно із слідчими Державної фіскальної служби в Київській області, встановлено факт виготовлення та реалізації підакцизної групи товарів на території м. Бровари та району.

 

У ході проведених санкціонованих обшуків виявлено та вилучено понад 4400 літрів готової фальсифікованої елітної алкогольної продукції та обладнання для її виготовлення.

 

     

 

 

 

За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України.

 

У кримінальному провадженні проводяться невідкладні слідчі дії, процесуальне керівництво здійснюється прокуратурою Київської області.  

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 3133