Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині судитимуть чоловіка, який шляхом обману заволодів земельною ділянкою, вартістю понад 11 млн. грн.

.

Обухівською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно голови селянського (фермерського) господарства, що на Київщині, за фактом незаконного заволодіння земельною ділянкою (ч. 4 ст. 358, ч. 4 ст. 190 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що з метою заволодіння земельною ділянкою на території Васильківського району Київської області, чоловік використав підроблені документи, які необхідні для оформлення права приватної власності на вищевказану земельну ділянку та, надавши їх державному реєстратору, придбав право на чуже майно шляхом обману, вчиненому в особливо великих розмірах, а саме: право приватної власності на земельну ділянку з площею  34,4999 га, з цільовим призначенням – для ведення фермерського господарства, вартість якої становить понад 11 млн. грн.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими відділу поліції №1 Обухівського районного управління поліції ГУНП в Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Київської обласної прокуратури

 

 

кількість переглядів: 1464