Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині лікаря ветеринарної медицини підозрюють у хабарництві

.

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури повідомлено про підозру лікарю одної з ветеринарних клінік м.Бориспіль за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою (ч.3 ст.368 КК України).

Встановлено, що ветеринарний лікар вимагав та отримав від місцевої мешканки 12 тисяч гривень хабара за видачу останній відповідних ветеринарно-санітарних документів для вивезення за кордон домашніх тварин без проведення необхідних щеплень та лабораторних аналізів.

В ході обшуку ветеринарної клініки правоохоронці виявили та вилучили грошові кошти, отримані в якості неправомірної вигоди, та підроблені паспорти на тварин.

Наразі посадовця затримано, йому повідомлено про підозру у скоєнні вказаного злочину, вирішується питання щодо  обрання запобіжного заходу.

Досудове слідство триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Київської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1594