Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
3 роки у виправному центрі проведе ексначальник підрозділу одного з ломбардів Київщини за привласнення майже 300 тисяч гривень


Три роки обмеження волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з управлінням і розпорядженням грошовими коштами та матеріальними цінностями в підприємствах, установах і організаціях всіх форм власності на цей же термін – такий вирок Васильківський міськрайонний суд виніс керівниці відокремленого підрозділу одного з ломбардів Обухівського району, яка, зловживаючи своїм службовим становищем, привласнила грошові кошти установи на загальну суму майже 300 тисяч гривень (ч. 1 ст. 366 КК , ч. 2 ст. 191 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що упродовж  2018-2019 років, займаючи керівну посаду, 50-річна киянка підробила договори про отримання грошових коштів нібито під заставу золотих виробів громадян. Своїми діями вона ввела в оману керівництво ломбарду та привласнила ювелірні вироби та грошові кошти підприємства на загальну суму 294 тисячі гривень.

Вину зловмисниці повністю доведено стороною обвинувачення, яке підтримувалось Києво-Святошинською окружною прокуратурою.

кількість переглядів: 1441