Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Затримано мешканця Київщини, який під час п’яної сварки ледь не зарізав приятеля


За процесуального керівництва Обухівської окружної прокуратури повідомлено про підозру 38-річному місцевому мешканцю за фактом умисного  нанесення тяжкого тілесного ушкодження , небезпечного для життя в момент заподіяння (ч.1 ст.121 КК України).

Слідством встановлено, що 27 березня цього року, вказана особа завітала у гості до свого приятеля, де вже перебував знайомий господаря оселі. Під час вживання алкогольних напоїв між фігурантом та іншим гостем виник словесний конфлікт, який швидко переріс у бійку. Підозрюваний  схопив кухонний ніж та наніс ним опоненту один удар в черевну порожнину. Потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження у вигляді проникаючого колото-різаного поранення черевної порожнини з ушкодженням тонкої кишки  та внутрішньочеревну кровотечу.

Наразі підозрюваного затримано, йому повідомлено про підозру у скоєнні вказаного злочину та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Досудове слідство триває.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Київської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1542