Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Фастівщині взято під варту молодика, який вбив рідну матір


         За процесуального керівництва Васильківського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури повідомлено про підозру мешканцю Фастівського району за фактом умисного вбивства власної матері (ч.1 ст.115 КК України).

За даними слідства, 1 березня цього року в одному з домогосподарств села Данилівка, між матір’ю та сином, на ґрунті неприязних відносин, виник конфлікт, під час якого підозрюваний спершу накинувся на бідолашну з кулаками, після чого схопив дерев’яну качалку та продовжив нею наносити удари по голові потерпілої, допоки остання не перестала подавати ознак життя. Щоб приховати сліди злочину, тіло потерпілої він скинув у вигрібну яму.

Наразі зловмисника затримано, йому повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

Примітка: відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Київської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1496