Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Цього тижня на Київщині взято під варту двох розбещувачів малолітніх

.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Києво-Святошинської місцевої прокуратури повідомлено про підозру мешканцю с.Білогородка за фактом розбещення малолітніх (ч.2 ст.156 КК України).

Слідством встановлено, що 40-річний чоловік, на вулиці, користуючись відсутністю сторонніх осіб, неодноразово оголяв статеві органи в присутності дітей та вчиняв відносно них інші розпусні дії.

Аналогічний злочин  стався у місті Березань Броварського району. Там  співмешканець бабусі розбещував 5-річну дівчинку. За даними слідства, дитину привезли до бабусі в гості. Поки бабця спала в іншій кімнаті, її 49-річний співмешканець напідпитку вчиняв розпусні дії відносно її малолітньої онуки.

Обидва зловмисники затримані. Їм повідомлено про підозру у вчинені вказаних правопорушень та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Досудове слідство у вказаних провадженнях триває.

 

Примітка: відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Київської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1687