Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Броварах викрито два підпільних казино (ФОТО)


За процесуального керівництва Броварської місцевої прокуратури припинено діяльність одразу двох нелегальних гральних закладів, які функціонували в самому центрі м.Бровари, незважаючи на правові заборони.

За даними слідства, один із закладів ділив приміщення з торгівельним центром та мав окремий вхід, а інший був розташований у підвалі недобудови в одному з жилих масивів міста.

Під час низки обшуків правоохоронці вилучили десятки одиниць гральної техніки – системні блоки, монітори та комплектуючі, через які надавалися послуги в сфері грального бізнесу, мобільний телефон, дерев’яні столи та інше обладнання, що використовувалося у протиправному бізнесі. На даний час до суду скеровано клопотання про накладення арешту на вилучене майно.

На момент огляду в обох приміщеннях знаходилися адміністратори та декілька гравців.

За фактом надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) КК України, тривають слідчі дії, встановлюються особи причетні до вчинення вказаного кримінального правопорушення.

Примітка: відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

Пресслужба Київської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1188