Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині припинено діяльність незаконного грального закладу, який діяв на території складського приміщення (ФОТО)


За процесуального керівництва Баришівського відділу Бориспільської місцевої прокуратури припинено діяльність нелегального грального закладу, який функціонував на території одного з господарських приміщень смт. Баришівка Київської області, незважаючи на правові заборони.

За даними слідства, заклад діяв у закритому режимі. Під час обшуків, правоохоронцями виявлено 10 одиниць комп’ютерного обладнання у робочому стані, які вилучили у якості речових доказів – системні блоки, монітори та комплектуючі, через які надавалися послуги в сфері грального бізнесу. На даний час до суду скеровано клопотання про накладення арешту на вилучене майно.

На момент проведення процесуальних заходів у приміщенні знаходились троє відвідувачів та адміністратор.

За фактом надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) КК України, тривають слідчі дії, встановлюються особи причетні до вчинення вказаного кримінального правопорушення.

Примітка: відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Київської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1321