Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Мешканця Київщини, який до смерті забив рідну матір, відправлено за ґрати на 9 років

 .

 

Прокурором Вишгородського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення відносно 35-річного місцевого мешканця в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого (ч.2 ст.121 КК України).

 

У ході слідства встановлено та доведено в суді, що обвинувачений  посварився зі своєю 63-річною матір’ю й наніс їй численні удари кулаками в область голови та тулуба. Від отриманих травм грудної клітини та живота з пошкодженням внутрішніх органів і розвитком крововтрати, жінка померла.

 

Зловмисник провів з трупом матері в квартирі 2 дні, приховуючи вчинений ним злочин, допоки сусіди не відчули запах та не викликали правоохоронців, які зламавши двері оселі, виявили  труп літньої жінки.

 

Суд визнав фігуранта провадження винним у вчиненні вказаного злочину та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 9 років.

 

Примітка: відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Київської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1277