Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині неповнолітнього підозрюють у скоєнні летальної ДТП

.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури повідомлено про підозру 16-річному мешканцю м.Бровари за фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч.2 ст.286 КК України).

Встановлено, що 06 лютого цього року, броварчанин 2004 року народження у стані алкогольного сп’яніння, без посвідчення водія на право керування транспортним засобом, за кермом автомобіля Honda Accord, на шаленій швидкості влетів у Chevrolet Lacetti, водій якої зупинився на червоний сигнал світлофору із увімкненим лівим поворотом для здійснення подальшого маневру розвороту. Від отриманих тілесних ушкоджень 40-річний кермувальник Chevrolet  помер в кареті швидкої медичної допомоги.

Наразі неповнолітнього затримано, йому повідомлено про підозру у скоєнні вказаного правопорушення, вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

Пресслужба Київської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1814