Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Жінку, яка жорстоко вбила сусідку-пенсіонерку, взято під варту

 


 

За процесуального керівництва Макарівського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури повідомлено про підозру 31-річній уродженці Луганської області за фактом умисного вбивства  ( ч.1 ст.115 КК України ).

 Слідством встановлено, що 25 січня цього року підозрювана завітала в гості до своєї 80-річної сусідки. Під час розпиття спиртних напоїв на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків між ними стався словесний конфлікт, який в подальшому переріс у бійку. Молода жінка схопила дерев’яний товкач та нанесла літній жінці кілька ударів по голові. Після цього, засунувши останній кляп в рот і надівши пакет на голову, продовжила бити стареньку товкачем. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці події.

 Наразі зловмисницю затримано. Їй повідомлено про підозру у скоєнні вказаного злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Київської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1762