Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Розтрата понад 330 тисяч гривень під час ремонту доріг: колишній голові сільради повідомлено про підозру.


За процесуального керівництва Васильківського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури повідомлено про підозру колишній голові однієї з сільрад Васильківщини за фактами розтрати майна, шляхом зловживання службовим становищем та службового підроблення (ч.ч. 2, 3 ст.191, ч.1 ст.366 КК України).

Слідством встановлено, що у 2018 році голова сільради, зловживаючи своїм службовим становищем, шляхом підроблення офіційних документів та внесення неправдивих відомостей до актів приймання виконаних будівельних робіт, розтратила бюджетні кошти, які призначалися для поточного ремонту дорожнього покриття двох вулиць в одному з сіл Київщини. В результаті злочинних дій, бюджету завдано шкоду у розмірі понад 330 тисяч гривень. 

Досудове слідство триває. Наразі фігурантці провадження повідомлено про підозру, вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу.

 

Примітка: Відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Київської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2169