Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Раніше судимого за вбивство чоловіка затримано на Київщині

 

 

  Києво-Святошинською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом здійснення розбійного нападу, який вчинив раніше судимий за вбивство 35-річний чоловік (ч.2 ст.187 КК України).

  За даними слідства, 27 грудня цього року в нічний час доби, підозрюваний, який лише у вересні відбув покарання за вчинення розбійного нападу та вбивства, перебуваючи в с. Крюківщина Києво-Святошинського району, зайшов до цілодобового магазину та використовуючи дерев’яну палицю з металевим кінцем, наніс продавчині численні удари по голові, після чого заволодів з каси магазину грошима та пляшкою горілки.

 На даний час зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст.187 КК України та вирішується питання про застосування відносно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, досудове слідство триває.

  Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.
 

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Київської обласної прокуратури

 

 

кількість переглядів: 1431