Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14 тис грн за отримання дозвільних документів на розміщення торгівельного павільйону – затримано службовця сільради на Київщині (ФОТО)


За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури повідомлено про підозру землевпоряднику Сеньківської сільської ради Київської області за фактами підбурювання до надання неправомірної вигоди службовій особі та закінченого замаху на шахрайство (ч.4 ст.27, ч.3 ст.369, ч.2 ст.15, ч.1 ст.190 КК України).

За даними слідства, службовець схиляв приватного підприємця до надання 14 тис грн за отримання дозвільних документів на розміщення торгівельного павільйону в с. Сеньківка, тобто за вирішення питання, яке не входить до компетенції та повноважень сільради. Під час одержання неправомірної вигоди його затримано правоохоронцями.

Наразі затриманому повідомлено про підозру, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Викрито службовця сільради прокурорами спільно зі слідчим управлінням ГУ Нацполіції України в Київській області за оперативного супроводу співробітників Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Київської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1317