Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Водія, який спричинив смертельне ДТП на Бориспільщині взято під варту без права внесення застави

    

За клопотанням слідчого погодженого з прокурором Бориспільської місцевої прокуратури 21-річному водію, який спричинив смертельне ДТП на Бориспільщині, Бориспільський міськрайонний суд застосував запобіжний захід у виді тримання під вартою строком 60 днів без права внесення застави. 

За даними слідства, близько 03 години ночі 11 вересня 2020 на трасі Київ-Харків у с. Іванків Бориспільського району сталась дорожньо-транспортна пригода за участю вантажних автомобілів «DAF» та "Mercedes-Benz”, легковика «ВАЗ» та маршрутного таксі "Mercedes-Benz Sprinter", в якому перебувало 18 пасажирів.

Внаслідок ДТП два пасажири автомобіля «ВАЗ», водій та два пасажири маршрутного таксі загинули на місці події, до лікарні з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доставлено водія легковика та пасажирів марштрутного таксі.

Максимальна санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.  

Пресслужба Київської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1392