Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура вимагає повернути 10 га земель сільськогосподарського призначення на території Фастівського району вартістю понад 13 млн грн

    

Ухвалою Фастівського міськрайонного суду Київської області відкрито провадження у справі за позовом керівника Фастівської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Держгеокадастру України до Головного управління Держгеокадастру у Київській області, фермерського господарства про визнання недійсними наказів та витребування земельних ділянок площею 10 га ринковою вартістю понад 13 млн грн.

 

Установлено, що упродовж 2018 року Головним управлінням Держгеокадастру у Київській області передано у власність 5 громадянам земельні ділянки загальною площею 10 га для ведення особистого селянського господарства на території Фастівського району. При цьому, вказаними громадянами раніше вже використано право на безоплатну приватизацію земельних ділянок в межах норм безоплатної передачі земельних ділянок для даного виду використання.

 

Таким чином, зазначені накази підлягають визнанню недійсними, а земельні ділянки підлягають витребуванню на користь держави в особі Держгеокадастру України.

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1441