Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура вимагає стягнути з недобросовісного підрядника понад 200 тис грн збитків за непроведений ремонт дахів будинків на території Гостомельської селищної ради

    

Прокуратура Київщини до Господарського суду Київської області скерувала 5 позовних заяв в інтересах держави в особі Гостомельської селищної ради та комунального підприємства до приватного підприємства про стягнення збитків за договором підряду - грошових коштів за фактично невиконані відповідачем ремонтні роботи в розмірі понад 200 тис грн.

 

Встановлено, що між селищною радою та підприємством укладено договори підряду щодо проведення капітальних ремонтів та реконструкцій дахів будинків на території Гостомельської селищної ради.

Однак, незважаючи на те, що замовником робіт здійснено оплату за договорами та на рахунок підприємства перераховано грошові кошти, підрядник своїх зобов’язань так і не виконав.

Внаслідок неналежного виконання підприємством своїх обов’язків, за укладеними з селищною радою договорами, державі завдано збитків на суму понад 200 тис грн.

Реагуючи на порушення, Києво-Святошинська місцева прокуратура звернулася до суду з відповідними позовами.

Пресслужба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 1698