Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура у Верховному Суді відстояла обвинувальний вирок щодо особи, яка підозрюється в заволодінні бюджетними коштами

    

Завдяки органам прокуратури Київської області Верховний Суд відмовив у задоволенні касаційної скарги колишньому головному бухгалтеру однієї із сільських рад Згурівського району, засудженої до реальної міри покарання за ч. 3 ст. 191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненому повторно).

Так, вказана особа була засуджена за те, що у період з 2011 по 2015 роки, зловживаючи своїм службовим становищем, незаконно заволоділа грошовими коштами сільської ради на суму понад 100 тис грн.

У касаційній скарзі засуджена просила скасувати рішення судів попередніх інстанцій та призначити новий розгляд у суді першої інстанції.

Проте, Верховний Суд погодився із доводами Згурівського відділу Бориспільської місцевої прокуратури, викладеними у запереченні на касаційну скаргу, у якому були наведені переконливі аргументи щодо законності судових рішень, і залишив касаційну скаргу засудженої без задоволення.

Пресслужба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 1487