Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Підозрюваного, який сокирою вбив матір, взято під варту

    

Установлено, що 05 квітня 2020 року в селі Жердова Броварського району, між чоловіком та його матір’ю, за місцем проживання останньої, на ґрунті тривалих неприязних відносин виник черговий конфлікт. Під час якого, син взяв сокиру та завдав нею удар по голові матері. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці події.

За належного процесуального керівництва Броварської місцевої прокуратури чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині).

За клопотанням прокуратури судом обрано підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. 

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1786