Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Задоволено позов прокуратури щодо стягнення з товариства на Київщині несплаченої орендної плати у розмірі понад 200 тисяч гривень

    

Господарським судом Київської області задоволено позов прокуратури в інтересах держави в особі Фастівської міської ради до товариства з обмеженою відповідальністю про стягнення безпідставно збережених коштів у вигляді несплаченої орендної плати за користування земельною ділянкою у розмірі понад 205 тисяч гривень.

Так, прокуратурою встановлено, що вказане товариство використовувало земельну ділянку площею 0,74 га, яка знаходиться у м. Фастів, без правовстановлюючих документів, податки за користування землею не сплачувались.

При цьому, встановлено, що вказана земельна ділянка використовується для здійснення господарської діяльності - виробництва будівельних матеріалів, огороджена парканом та на ній розміщується адміністративна будівля, металевий ангар та металеві гаражі, які знаходяться у власності товариства.

Вказане стало наслідком недоотримання бюджетом міста Фастова грошових коштів та негативно вплинуло на повноту та своєчасність формування місцевого бюджету.

 

 

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1976