Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура домоглася скорочення строку для ознайомлення з матеріалами кримінального провадження колишньому міському голові однієї з міських рад Київської області

    

За клопотанням прокурора 18 лютого 2020 року Ірпінський міський суд встановив колишньому міському голові однієї з міських рад Київської області та його захисникам строк для ознайомлення із матеріалами кримінального провадження 4 дні (до 21 лютого 2020 року). Прокурори звернулися до суду через зволікання при ознайомленні з матеріалами, до яких вказаним особам було надано доступ ще 27 січня 2020 року .

Нагадаємо, за процесуального керівництва Києво-Святошинської місцевої прокуратури здійснювалось досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно колишнього міського голови однієї з міських рад Київської області за фактом розтрати чужого майна шляхом зловживання службовим становищем на суму понад 250 тис грн (ч. 4 ст. 191 КК України).

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1805