Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Обрано запобіжний захід трьом особам, які протиправно заволоділи майном двох підприємств, спричинивши збитки понад 55 мільйонів гривень

    

Києво-Cвятошинським районним судом обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою трьом особам, які протиправно заволоділи майном двох підприємств, спричинивши збитки понад 55 млн гривень.

Вказаних осіб взято під варту безпосередньо у залі суду із правом внесення застави на загальну суму 28 млн гривень.

Встановлено, що вказані громадяни за попередньою змовою шляхом вчинення правочинів із використанням підроблених документів та печаток протиправно заволоділи майном двох підприємств в с. Чайки Києво-Святошинського району, що заподіяло велику шкоду.

Дії осіб кваліфіковано за ч. 2, 3 ст. 27, ч. 3 ст. 206-2 КК України.

У разі доведення вини осіб, останнім загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2098