Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За втручання прокуратури відновлено провадження у справі про вчинення депутатом адміністративного правопорушення пов’язаного з корупцією

    

За апеляційною скаргою Києво-Святошинської місцевої прокуратури скасовано постанову Ірпінського міського суду Київської області, на підставі якої закрито провадження у справі про адміністративне правопорушення, передбачене ч.2 ст. 1726 КУпАП відносно депутата Ірпінської міської ради у зв’язку з закінченням строків накладення адміністративного стягнення.

Вказаний депутат систематично не подав повідомлення про суттєві зміни в майновому стані після отримання доходу від продажу квартир.

Судом першої інстанції при винесені постанови не взято до уваги, що розгляд протоколів даної категорії не можливий без участі особи, що притягається до адміністративної відповідальності та розглянув справу без правопорушника. Таким чином, обставини вчинення депутатом правопорушення судом не з’ясовано.

Відтак прокурором, що забезпечував участь у розгляді справи, подано апеляційну скаргу, яка задоволена апеляційною інстанцією, постанову Ірпінського міського суду скасовано, а справу передано на новий судовий розгляд.

 

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1882