Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині прокуратурою повідомлено про підозру трьом особам, які з метою вбивства розстріляли авто з потерпілими

    

Броварською місцевою прокуратурою погоджено повідомлення про підозру трьом особам у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15 п. 1, 12 ч. 2 ст. 115 КК України, тобто у незакінченому замаху на умисне вбивство двох чи більше осіб, вчиненого за попередньою змовою групою осіб.

Встановлено, що 21 жовтня 2019 року вказані підозрювані, заздалегідь розприділивши ролі між собою, маючи на меті вбивство інших осіб перебували неподалік автодороги поблизу с. Княжичі в Броварському районі, по якій на автомобілі рухалися потерпілі.

Один із підозрюваних умисно здійснив зіткнення з автомобілем потерпілих, чим спричинив вимушену зупинку транспортного засобу. Після цього, інший підозрюваний, перебуваючи в кущах на узбіччі дороги із заздалегідь заготовленою вогнепальною зброєю, здійснив не менше трьох пострілів в лобове скло автомобіля, в якому знаходилися потерпілі. Внаслідок цього останні залишили салон автомобіля та почали тікати, а підозрюваний, продовжуючи свої умисні протиправні дії спрямовані на заподіяння їх смерті, здійснив ще не менше двох пострілів у їх бік. У результаті дві кулі потрапили в одного із чоловіків, спричинивши йому тілесні ушкодження. Однак він почав чинити опір. Саме завдяки цьому зловмисникам не вдалось завершити свій злочинний умисел до кінця.

На даний час досудове розслідування триває.

Напередодні одному із підозрюваних суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Сьогодні розглядатиметься клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо двох інших підозрюваних.

Пресслужба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 3004