Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Вишгородському районі Київської області припинено незаконну діяльність пилорами

    

У ході досудового розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Вишгородським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури спільно із Вишгородським ВП ГУ НП в Київській області, Вишгородським РВ ГУ ДСНС в Київській області та Вишгородського МРВ ГУ СБ України проведено обшук та вилучення обладнання підвищеної небезпеки на підприємстві, яке здійснює діяльність у сфері оброблення та лісозаготівлі деревини.

Так, суб’єкт господарювання здійснював реалізацію та оброблення деревини без оформлених належним чином дозвільних документів на виконання робіт підвищеної небезпеки, за відсутності атестованих операторів використання устаткування для деревообробки, роботу на якому здійснювали непрацевлаштовані особи без будь-якої кваліфікації та освіти.

Під час обшуку на підприємстві виявлено понад 200 кубометрів лісу невідомого походження виявлено, обладнання із переробки деревини, а також незаконну контейнерну АЗС, що створило реальну загрозу життю і здоров’ю громадян, а також навколишньому природньому середовищу.

На даний час до суду скеровано клопотання про арешт вилученого майна.

Досудове розслідування триває.

 

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2375